Legyél otthon Te a bármixer!

Legyél otthon Te a bármixer!

Hogy nekünk mit jelent a nyár? A kikapcsolódás, a szabadság, boldogság és a pillanat élvezete az, ami igazán tartalmassá teszi a nyarat. Ezek nélkül a nyár csak egy forró évszak lenne. A célunk az, hogy a Prémium Árpád pálinkával tegyük színesebbé az élményeket, tartalmasabbá a beszélgetéseket és boldogabbá az eltöltött perceket. Cikkünkben éppen ezért olyan pálinka spritzeket mutatunk be, mellyel minden barátod lenyűgözheted.

Mutasd meg, mit tudsz

Ha igazán élvezed a forró nyári estéket, a mély beszélgetéseket a barátokkal, a hangos nevetéseket és a finom ételeket, akkor eljött a te időd! Lépj szintet és mutasd be prémium koktéljaidat is, melyhez a cikkben minden receptet megtalálsz. Mutasd meg szeretteidnek, hogyan kell igazán élvezni a pillanatot, az ízeket és a szabadságot.

A spritz, mint régi italkategória az 1800-as években született. Számos olyan recept található a világon, mely spritz névre hallgat. A legnépszerűbb összetevők egyébként az Aperol, Campari, China Martini és a Kaliforniában népszerű, gyomorkeserűből készített Jardesca Spritz. Magyarországon kevésbé elterjedt, viszont tőlünk nyugatabbra már nagy népszerűségnek örvend az olasz keserűlikőrre alapozott Aperol Spritz.

Ez az ital inspirált miket arra, hogy megalkossuk a minőségi pálinkából készült spritzeket. Az Árpád Spritzek egyedi receptek alapján készülnek. Saját fejlesztésű long drink italainkat megkóstolva úgy érzed majd, hogy kerek a világ és azt kívánod, hogy a pillanatnak sose legyen vége.

Árpád Irsai Spritz- tartalmas beszélgetésekhez

A hűsítő lime, a frissítő menta és a parfümös illatú Irsai Olivér-szőlő összehangja rabul ejt és nem enged el. A pálinka ízében gyümölcsös, fűszeres karakterrel telt és hosszú lecsengésű, melyet a fehérbor és bodzaszörp koronáz meg.

Egy pohárba dobj néhány vékony lime szeletet, pár levél mentát, majd zúzd össze kicsit, engedd ki az aromákat. Önts a pohárba 75 ml Prosecco-t, majd 50 ml Prémium Árpád Irsai Olivér szőlő pálinkát. Jöhet rá ízlés szerint a bodzaszörp, majd az egészet húzd fel 25 ml szódával. Vigyázz, mert nehéz lesz abbahagyni!

Árpád Birs Spritz- nyári vacsorák mellé

Az Árpád Birs Spritz olyan ízvilágot közvetít, mely egyszerre meglepő és kielégítő. Tégy pár szelet citromkarikát és egy kis szál rozmaringot a pohár aljába, majd törd meg kissé a természet ezen ajándékait. Öntsd fel a poharat tonic-kal, majd jöhet rá az Árpád Prémium Birsalma pálinka, ami az egész koktél összhangját megteremti.

Árpád Körte Mule - zenés estékhez

Az igazi mule-élmény itt kezdőik. Ez a koktél ihlető ízvilággal és mély elfogadással ajándékoz meg. A friss Vilmoskörte lendületes zamatai elérnek egészen a zsigerekig, az aszalt gyümölcs selymesen simogató bájossága egy új dimenzióba invitál.

A kalandhoz csupán némi tört jégre, citromkarikára és egy jó gyömbérsörre lesz még szükséged. A legfőbb hozzávalót, a Dupla Ágyas 60% Körte pálinkát pedig itt is megrendelheted.

Árpád Meggyes Ribizlis Spritz - a szerelmes pillanatokhoz

Ez a koktél olyan magával ragadó, akárcsak a bimbózó szerelem érzése. A Dupla Ágyas 60% Cigánymeggy pálinka cherry-s, bonbonos, fiatalos energiákat közvetít, mely telt, kerek, mindent betöltő meggy ízzel párosul. Az igazi szabadság és boldogság íze ez, melyben tökéltesen párosul az aszalt, illetve friss meggy zamata.

Az ital elkészítéséhez szükséged lesz még fekete ribizli-lére, gyömbérre, limekarikákra, mentára és Angosturára. És persze a szódát se felejtsd el. Reméljük, meghoztuk a kedved ahhoz, hogy valami különlegességgel kápráztasd el a barátaid, amihez mi még egy kis kedvezménnyel is szeretnénk hozzájárulni. A felsorolt pálinkákat ugyanis kedvezményes áron érheted el a webshopon.

Az akciós termékek megtekintéséhez látogass el a shop.arpadpalinka.hu webáruházba.