Balaton, te csodás

Balaton, te csodás

A Balatonon töltött nyarak sokunkban kellemes érzéseket keltenek, hiszen a tó atmoszférája egyedülálló. A kellemes parti séták és a felhőtlen beszélgetések egyik színtere, ami még akkor is imádnivaló, ha közben szúnyogokkal küzdünk az életben maradásért. A simogató esti szellő és varázslatos naplemente mindenért kárpótol.

Egy ötlet a tartalmasabb élményekért

Ha valóban intenzív és tartalmas kalandokat szeretnél megélni a nyaralás alatt, akkor pálinka kihívásunk bizonyára tetszeni fog. A cél, hogy az alább bemutatott kitűnő vendéglátó egységek egyikébe ellátogass és kérd ki ott az általunk ajánlott pálinkát. Bízunk benne, hogy a nyaralás végére számos élménnyel leszel gazdagabb és a megfelelő dokumentációról sem felejtkezel meg. Készíts képet a helyszínen, majd, ha teljesítetted a kihívást, jelölj meg minket a Facebookon is! Alábbi cikkünkben a Balaton déli partjának különleges helyeit tárjuk fel.

Siófok, Lógó Üveg Kult Kocsma és az Árpád Prémium Sajmeggy

A Lógó Üveg olyan hely, ahol felszabadultan élvezheted a kulturális programokat, miközben a legjobb prémium Árpád Pálinkát kortyolgatod. A hely a mennyezetről lelógó több száz üvegről kapta a nevét, ami lenyűgöző hangulatot kölcsönöz. Kifejezetten kulturális programok legfőbb színtere, ahol kvíz-estek, koncertek és állandó kiállítások várják a vendégeket. Kiváló helyszín leány- és legénybúcsúk lebonyolításához is.

Hotel Azúr és a Novum Vilmos Eszencia

A Hotel Azúr Prémium Opus étterem igazi kaland a gasztronómia szerelmeseinek. A séfek a hazai és a francia konyha ellenállhatatlan fúziójával kápráztatják el a vendégeket, mely igazi kuriózum az ízek világában. Az étterem kifejezetten alkalmas kisgyermekes családok számára is. Természetesen Árpád Pálinka kínálatuk is lenyűgöző, így lesz csak igazán teljes az élmény.

Déli Part BBQ és a Dupla 60 Körte barátsága

Az étterem maga a mennyország a húsimádók számára, hiszen itt készülnek a legjobb BBQ-fogások. A hely laza, fiatalos és mindenekelőtt felejthetetlen ízélményeket képes okozni. A komolyabb fogások után a legjobb választás az Árpád Pálinka, ami megkoronázza az ízek és élmények összehangját.

Gasztro Élménybirtok Rádpuszta – Prémium Lepotica Szilva

A nádfedeles, tradicionális csárda, három kemencéjével és hagyománykövető megjelenésével képes azonnal rabul ejteni az oda látogatókat. A hely nyáron több mint 300 fő befogadására képes, ahol magyaros vendégszeretettel várnak titeket. A szabadtéri kemencében készült fogások olyan többletet adnak, melyet már csak az Árpád Pálinka tud tovább fokozni.

Kedvesem Bisztro Balatonlelle és az Árpád Prémium Gyömbér Párlat

A Kedvesem Bisztró Balatonlelle központjában, a Móló sétányon helyezkedik el, fantasztikus hangulata és kiváló konyhája megérdemel egy külön misét. A séf magyaros és nemzetközi ételekkel várja a látogatókat, de még az alapvető fogásokat is megfűszerezi egy kis csavarral.

A kecsketúró hab és a házi kovászos kenyér éppúgy az étlap részét képezi, akárcsak egy tradicionális, tanyasi húsleves. Ha az egész világot szeretnéd megkóstolni, akkor a Kedvesem Bisztróba okvetlenül látogass el.

Hausmann Étterem Zamárdi és a Silver Alma Pálinka összehangja

A Balaton partjától pár méterre helyezkedik el az immár 20 éve működő Hausmann Étterem. A hely varázsa magával ragadó, hiszen az egység a hamisítatlan, hagyományos magyar konyha remekeit kínálja. A családias légkör adott, ne csodálkozz, ha maga a tulajdonos kérdezi meg tőled, hogy ízlett az étel.

A fogásokat egy csipet szeretettel is megtoldják, ami szívet melengető érzést és elégedettséget vált ki az odalátogatókból. A hely atmoszférája utánozhatatlan, vigyázz, mert függőséget okozhat!

Pub-Lik Bisztró Étterem és Kávézó Balatonföldvár – Árpád Prémium Málna

A Pub-Lik kultikus erővel bíró szórakozóhely Balatonföldvár szívében. A nap 24 órájában üzemelő konyháján a magyar és nemzetközi ételkülönlegességeken kívül, több mint 20 féle pizzát kóstolhatunk. Széles Árpád pálinka-kínálattal; koktélokkal; ingyenes Wifi lehetőséggel; internet- sarokkal és fergeteges bisztró hangulattal várják a kedves vendégeket.

 Reméljük, hogy a déli part éttermeinek bemutatása meghozta a kedved egy kis gasztronómiai kalandozásra. Az éttermekben pedig ne felejtsd el kikérni az általunk ajánlott Árpád Pálinkákat sem, hogy feltedd a pontot az i-re.