Budapest, az idei nyár beföldi turizmus központja

Budapest, az idei nyár beföldi turizmus központja

Szeretett fővárosunk egyedi hangulata a belföldi turisták figyelmét sem kerülte el. A történelmi belváros sokszínűsége olyannyira magával ragadó, hogy idén soha nem látott mennyiségű turista zúdulhat Budapestre a nyáron. – olvasható a Roadster egyik cikkében. Mivel az Árpád Pálinka szerves része minden változatos programnak, cikkünkben pálinkáink stílusán keresztül mutatjuk be az olyan kikapcsolódásra alkalmas helyeket, ahol Árpád Pálinkát is tudtok kóstolni.

Ha a hely mesélni tudna

Az Árpád Pálinka minden alkalom megfelelő kísérője. Célunk, hogy olyan italt készítsünk, mely életed legfontosabb pillanatait hivatott szebbé tenni. Hiszünk abban, hogy az általunk megalkotott prémium pálinkák fogyasztásával nem csupán egy italt vásárolsz. Élményt, ínycsiklandó esszenciákat és magával ragadó érzéseket közvetítünk. Sokszínűségünk egyedülálló, akárcsak Budapest különleges hangulata. Éppen ezért, néhány vendéglátó egységet úgy mutatunk be, hogy egy-egy stílusában hozzá passzoló termékünkkel társítjuk azt.

Halászbástya étterem és az Árpád Dupla Ágyas Barack pálinka

A Halászbástya étterem Budapest egyik legismertebb és a turisták által leglátogatottabb műemléke, amely a Budai Várnegyedben található. Éppen olyan tradicionális és népszerű, akárcsak egy minőségi barackpálinka. Az épület tetején a neoromán stílusú teraszokról csodálatos panoráma tárul a szemed elé, hiszen az Országház és a Duna letaglózó szépsége egy karnyújtásnyira van tőled.

A Dupla Ágyas Barack pálinkánk éppoly tradicionális és lenyűgöző, akárcsak a Halászbástya étterem utánozhatatlan hangulata. Mind az ételek, mind a stílus magában hordozza a tradíciók tiszteletét és az oly ritkán tapasztalható nemes egyszerűséget.

Az étterem lenyűgöző teraszán fogyasztva a Dupla Ágyas Barack pálinkánk fűszeres, gyümölcsös és végtelenül barackos íze visszarepít egy olyan korszakba, melyet nem elég látni, érezni kell.

Prime Steakhouse és az Árpád Prémium Piros Vilmoskörte

Az üde illatú, friss, parfümös íz egy illatos virágoskertre emlékeztet, ami épp olyan magával ragadó, akárcsak a Prime Steakhouse lehengerlő eleganciája. A csokoládébarna, fekete és arany színvilág, a féldrágakőből készült hatalmas bárpult és fekete kristály Baccarat csillárok éppoly extravagánsak, akárcsak a különleges citrusokkal fűszerezett párlat.

Az étterem kínálatában a klasszikus steakfogások mellett a legmagasabb prime minőségű amerikai húsok is megtalálhatóak. Exkluzív és különleges, akárcsak az Árpád Prémium Vilmoskörte. Ha nem veted meg a fényűzést, látogasd meg ezt a lehengerlő helyszínt.

Bestia étterem és az Árpád Dupla Ágyas Körte 40 pálinka

A Bestia étterem lenyűgöző atmoszférája és enteriőrje éppoly eklektikus, akárcsak az Árpád Dupla Ágyas Körte 40 pálinka. Az étterem kéthetente változó ebédmenüvel és a tradíciók és trendek zseniális kombinációjával vár.

Az étterem séfje előszeretettel ötvözi a nemzetközi konyhák ízvilágát, az egyedülálló hatás pedig sosem marad el. Olyan esszenciát és értéket közvetít, akárcsak az általunk oly nagyra tartott Dupla Ágyas Körte 40 pálinka. Ízében párhuzamosan fedezzük fel a friss Vilmoskörte lendületes zamatait és az aszalt gyümölcs selymes bájosságát. Az ételek és a pálinka egy fantasztikus időutazásra hív el.

A Robinson étterem és a könnyed, Prémium Lepotica Szilva Pálinka

A Városligeti tó szigetére épült étterem megnyitását követően hamar a hírességek és turisták előszámú törzshelye lett. Ha arra jársz, a liget meseszép ős fái között, a tó vizén ringatózó fényeket figyelve tanúja lehetsz a szépség és az ízek mesés összeolvadásának.

Az étterem csodálatos és könnyed környezete hasonlít az Árpád Prémium Lepotica szilvapálinkához. Nagyon intenzív, kellemes szilvavirág-illatú, könnyed pálinka, mely különleges édeskés ízvilágot tartogat némi gyömbérrel és virágos, mézes jegyekkel. A komplex, rendkívül hosszú utóízű termék elfogyasztása a hasonló stílusjegyekkel bíró Robinson étteremben egyedülálló összhangot teremt benned.

A Kollázs étterem és a különleges Árpád Novum Szilva esszencia

A belváros kellős közepén, a Duna partján helyezkedik el a modern, mégis közvetlen hangulatú Kollázs étterem. Belső terei a százéves magyar szecesszió emblematikus vonásait idézik, a nemes anyagok és letisztult formák felhasználásával lenyűgöző hangulatot teremt. Egyszerre hagyományos és modern, akárcsak az Árpád Novum Szilva esszencia.

 A pálinka színében csillogó, textúrája az olvadó mézhez hasonlít, éppen ezért egy hihetetlen mélységgel rendelkező ital. A kissé édeskés, krémes illatával olyan, akárcsak a puha gyümölcs, mely ízbombaként robban szét a szádban. A szilva esszenciához nincs fogható, akárcsak a Kollázs étterem hagyományos, időtlen és elegáns atmoszférájához sem.

Akad még pár ötlet a tarsolyunkban

A Budai vár számtalan meglepetést tartogathat, hiszen a város egyik legszebb pontjáról beszélünk. A Budapest Prémium Szilva édeskés ízvilága némi gyömbérrel és virágos, mézes jegyekkel tesz hozzá ízeket is az élményhez.

A Búsuló juhász étterem és az Árpád Meggy Pálinka az egyszerűség jegyében kéz a kézben képesek stabil érzelmeket kovácsolni benned. Nincs szükség cicomára és tripla szaltókra ahhoz, hogy az élmény tökéletes legyen. Az étterem és a pálinka is úgy jó, ahogy van.

A Vajdahunyad várban megtett séta mellé az exkluzív Prémium Bársony Birs pálinkánkat javasoljuk, az állatkert látogatásához pedig válogatott pálinkapatronjainkkal készülj. A felsorolt éttermek fogalmazóinkként mind lehetőséget biztosítanak, hogy tökéletes körülmények között fogaszd el kedvenc Árpád Pálinkádat. Ezzel megkoronázhatod az adott helyen tett látogatásod.

Légy kreatív és társíts érzéseket, hangulatokat és élményeket a pálinkákhoz. Természetesen saját ötleteid alapján is tesztelheted prémium termékinket az adott éttermek valamelyikében. Amennyiben új kapcsolatot fedeztél fel egy termékünk és egy étterem közt, oszd meg az élményt Facebook oldalunkon is.