Itt az esküvőszezon!

Itt az esküvőszezon!

Életünk egyik legkülönlegesebb eseménye az esküvő, amit minden barát és családtag velünk ünnepel. Az esküvőszezon az év egyik legizgalmasabb időszaka és célja, hogy minél különlegesebben teljenek a boldog órák. Ebben is segíthetünk, hiszen prémium pálinkáink különlegessé varázsolják a pillanatot.

Ha egy jó ötletre van szükséged

Ha egy közeli ismerősöd megházasodik, bizonyára különleges nászajándékkal szeretnéd meglepni a nagy napon. Ha esetleg a már elcsépelt turmixgép és evőeszköz készlet volt az első gondolatod, hadd segítsünk ki pár olyan ötlettel, amivel kitűnsz a tömegből.

Nem csupán praktikus, vagy szép tárgy lehet jó nászajándék. Akkor lehetsz más, mint a többi vendég, ha te élményt és érzést adsz át a szereteted jeléül. Az Árpád Pálinka exkluzív ajánlatai tökéletes ajándékok, amennyiben különleges meglepetést szeretnél okozni.

Az egyedülálló Pálinkaballon

Ha olyat szeretnél nyújtani, amit más nem tett meg előtted, akkor a Pálinkaballon egy kitűnő választás lesz, hogy lenyűgözd barátaid. Ezt az opciót kizárólag valódi pálinka rajongóknak ajánljuk, akik a minőség mellett az egyediséget is preferálják.

A különleges tartóba 5 literes, üvegből készült pálinkaballon helyezhető, mely 2 cl-es adagokban szolgáltatja a prémium nedűt a vendégek számára. Az egyedülálló design mindenkit levesz majd a lábáról. Az egyedi tervezésű, fémből készült display páratlan csomagolása a minőségi pálinkának.

A fémből készült pálinkaballon lézervágással készült, így semmi akadálya, hogy egyedi felirattal tedd még személyre szólóbbá az ajándékot. Ezzel a választással nem csak a friss házasokat nyűgözöd le, hanem bizonyára az egész társaságot is.

Egy előfizetés, ami tényleg megéri

Gondoltad volna, hogy már pálinkára is előfizethetsz otthonodban? Remek nászajándék lehet, ha ezzel az ajándékkal leped meg a friss házaspárt, hiszen az ötlet több lehetőséget rejt magában, mint azt elsőre gondolnád.

Az Árpád Pálinka Prémium Pálinkakóstoló csomagja különleges, egész évre szóló ajándékot jelent. Mindössze havi 7500 Ft értékben, szállítási díj nélkül visszük házhoz a hónap pálinkáját, egész évben. Ez azt jelenti, hogy egy egész éven át, szeretett barátaid havonta imába foglalják majd a neved, mikor minden hónap elején megérkezik hozzájuk a nemes szállítmány.

A prémium előfizetés számos további előnnyel is jár, amiről itt olvashatsz. Ezen felül nem szükséges elárulni nekik, hány terméket fognak kapni, legyen mindig meglepetés számukra. Minden hónapra írhatsz nekik egy rövid levelet, köszöntőt a különböző pálinkákhoz. Készíts tervet a kostolókhoz, állíts össze menüt, program ajánlatokat a havonta érkező prémium nedű mellé. Ezzel az ajándékkal és egy kis kreativitással egész évben képes vagy örömöt okozni szeretteidnek. Valljuk be, igazán egyedülálló meglepetés lehet egy 12 havi pálinka előfizetés, melyet akár extra programokkal is fűszerezhetsz.

Luxus becsomagolva

Amikor luxus terméket adsz nászajándékba szeretteidnek, nemcsak téged minősít, hanem a személyekhez fűződő viszonyodat is jelzi. A Novum Esszencia immár díszdobozban érkezik melyet egyedi felirattal is kérhetsz, hogy igazán különlegessé tedd azt. A Luxus minőségű pálinka tradicionális csomagolásban pihen és az otthon egyik legszebb dísze lehet.

A termék címkéje nagyon vastag kreatív papírból készült, kapatott festéssel, egyedileg megírt sorszámmal és évjárattal. A pácolt fadoboz mágneses zárral csukódik és tökéletes helyet biztosít a luxus italnak.

Még mindig maradt ötlet a tarsolyunkban

A nagy napot még különlegesebbé tesszük saját címkés pálinkák készítésével. Engedd, hogy az esküvő főszereplői minden részletben kitűnjenek. Összesen öt féle sablon közül választhat az ifjú pár, vagy te.

Mivel a grafikai, tervezési és nyomtatási munkálatokat is mi végezzük, elég, ha te csak az ötleted osztod meg velünk. A különleges címkével ellátott üvegek később is felhasználhatók házi szörpök tárolására, hogy az élmény még tartósabb legyen. A minimum rendelés ezesetben 20 palack/500ml és 100 palack/40 ml, természetesen nagyobb rendelés esetén egyedi mennyiségi kedvezménnyel is számolhatsz.

Ha te vagy a szerencsés, akkor számodra is van ajánlatunk

Eddig csak arról írtunk, milyen ötleteink vannak nászajándék téren, viszont, ha te vagy az ifjú menyasszony vagy férj, az alábbi sorok neked szólnak. Először is fogadd őszinte gratulációnkat és engedd meg, hogy egy exkluzív ajánlattal kedveskedjünk számodra. Lehetőséged nyílik esküvői meghívódat Árpád pálinkás palackok formájában átadni, ami minden bizonnyal lehengereli majd szeretteidet.

A meghívó szövege papír vagy vinil fóliára kerül és az Árpád Silver vagy Árpád Dupla palackokra ragasztjuk fel. Nem mindennapi hatást érhetsz el azzal, hogy prémium pálinkát ajándékozol meghívóként. A webshopon egyébként esküvői csomagajánlatunk is érdekes lehet számodra, ahol kedvezményes áron érhetsz el egy 15 palackból álló különleges válogatást.

A fent felsorolt pálinkák nem csupán egyszerű italok. Az Árpád Pálinka termékein keresztül élményt és életérzést adsz, ami olyan ajándék másoknak, melyet csak különleges személy képes megadni nekik.