Értékesítők

Elhivatottság
Prémium minőség - Értékesítés

Elkötelezettek vagyunk a prémium pálinkagyártás felé és hiszünk abban, hogy folyamatosan bővül mind a kiskereskedésekben mind pedig a vendéglátó helyeken a prémium pálinkák iránti kereslet. Kollégáinkkal azon dolgozunk, hogy  Ön és csapata minél elégedettebb legyen pálinkáinkkal és szolgáltatásainkkal. Ennek érdekében készséggel állunk rendelkezésükre és támogatjuk, segítjük munkájukat.

KÓSTOLÓ : Nagyon fontos a vendégkörnek megfelelő szortimentet kialakítása. Ennek érdekében kollégáink igény esetén ingyenes kóstolót tartanak termékeinkből vagy postán elküldjük ingyenes termékmintánkat, hogy a legmegfelelőbb pálinka szortimentet találja meg az üzletébe.

SZAKMAI TÁMOGATÁS: Amennyiben kollégái bizonytalanok a pálinka vendégek felé történő ajánlása során egy Ingyenes termékkóstolóval egybekötött tréninget tartunk, hogy segítsük a minél sikeresebb és magabiztosabb értékesítést.

SZORTIMENT KIALAKÍTÁSA:  A nem megfelelően kialakított pálinka szortiment és a nem jól fogyó ízek elkerülése érdekében segítünk a választék kialakításában kóstolással és szakmai, értékesítési tanácsokkal.

PARTNERKAPCSOLAT: Kollégáink havonta meglátogatják Önt és tájékoztatják a akciókról, új termékekről és az aktuális piaci helyzetről.

KOKTÉLOK BEMUTATÁSA: Kollégáink készséggel bemutatják a  Spritzek és Grogok elkészítési módját, átadják a receptúrát és a speciális koktéllapot. A távolság sem akadály, küldünk egy videót, amelyből könnyen elsajátíthatják kollégái a koktéljaink elkészítését.