Küldj pálinkát ajándékba szeretteidnek!

Küldj pálinkát ajándékba szeretteidnek!

Ahogyan a mondás is tartja: adni mindig jobb, mint kapni. Hatalmas igazság ez, hiszen nincs szebb dolog a világon, mint valami különleges élménnyel meglepni szeretteinket. Sajnos azonban be kell látnunk, hogy ez az év nem a személyes találkozások, a hatalmas családi és baráti összejövetelek időszaka.

Nem kell azonban így sem aggódnunk, hiszen akár otthonról, a fotelben ülve is ajándékozhatunk valódi élményt szeretteinknek. Legyen szó akár a közelgő karácsonyról, akár névnapról vagy születésnapról, egy jó üveg, prémium minőségű pálinkával már néhány kattintás segítségével is meglephetjük azokat, akik igazán fontosak a számunkra.

Legújabb szolgáltatásunk ugyanis gondoskodik arról, hogy a legfinomabb párlatok ajándékcsomag formájában házhoz érkezzenek!

Házhoz mennek a legfinomabb pálinkák

Rengetegen akadnak, akiknek szeretteiktől külön kell tölteniük az ünnepeket. Mások távol élnek a barátaiktól, különleges alkalmakkor mégis szeretnék kifejezni azt, hogy fontosak számukra, gondolnak rájuk.

Az ilyen esetekben az ajándékozás azonban nem könnyű feladat, hiszen a megfelelő meglepetések beszerzése után még a postával vagy a futárszolgálattal is bajlódnunk kell.

Ezt a folyamatot most azonban egy csapásra egyszerűbbé tettük vásárlóink számára, hiszen új szolgáltatásunknak köszönhetően webshopunkban már ajándékozási céllal is válogathatnak a finomabbnál finomabb, prémium minőségű párlatok közül.

Nincs más dolgunk, mint a kosárba helyezni az általunk választott termékeket, megadnunk a szállítási címet, a megjegyzés rovatba pedig beírnunk, hogy „ajándékba küldöm”. Ilyen egyszerű az egész.

A számlázási adatok megadása és a fizetés után az általunk összeállított csomag az MPL futárszolgálatának jóvoltából 48 órán belül meg is érkezik ahhoz a szerettünkhöz, akit szeretnénk a jeles alkalomra egy (vagy több) üveg különleges pálinkával megajándékozni.

Ha igazán különleges meglepetést szeretnénk

Mi lehet szebb ajándék egy üveg ízletes, illatos, prémium minőségű pálinkánál? Természetesen kettő, három, esetleg négy üveg pálinka, akár különböző, exkluzív ízekben!

Éppen ezért, ha igazán különleges élményt szeretnénk ajándékozni, érdemes körülnézni csomagajánlataink és díszdobozos pálinkáink között. Az akciós csomagokban ugyanis egyszerre akár több párlatot is rendelhetünk, az eredeti árhoz képest 15-16%-os kedvezménnyel is.

De ha szeretnénk, a jeles alkalmakhoz méltó, díszdobozos italok közül is válogathatunk. Az elegáns köntösbe bújtatott pálinkáink a tökéletes minőség mellett megjelenésben is az igazi, prémium minőségű ital látszatát hangsúlyozzák, így kiváló választást jelentenek abban az esetben, ha valami különlegesen stílusos meglepetést szeretnénk ajándékozni.

Az általunk választott termékekhez persze az alkalomhoz illő díszdobozt vagy dísztasakot külön is választhatunk, így biztosak lehetünk abban, hogy a csomag alkalomhoz illő módon fog megérkezni az ajándékozotthoz. A teljes pálinkaélmény érdekében pedig a pakkot akár néhány pálinkás pohárral vagy egy igazi pálinka kiöntővel is feldobhatjuk.

Ha nem tudunk dönteni...

Abban az esetben sem kell persze aggódnunk, ha nem tudjuk, szerettünk melyik pálinkának örülne igazán. Akár ajándékkártyát is küldhetünk neki meglepetésként, melyet az értékének megfelelően olyan párlatra válthat be, ami leginkább megfelel az ízlésének.

Így nem kell tudnunk azt, az ajándékozott milyen pálinkát szeret, az öröm azonban mégis garantált!