Legyen 2021 a legizgalmasabb év! Fizessen elő 12 hónapnyi prémium pálinkára

Legyen 2021 a legizgalmasabb év! Fizessen elő 12 hónapnyi prémium pálinkára

2020 mindannyiunk számára nehéz év volt. Épp itt az ideje tehát annak, hogy lazítsunk, és 2021-ben végre egy kicsit kényeztessük is magunkat. És mi lehet jobb meglepetés, mint minden hónapban egy különleges, prémium minőségű pálinka, mely egyenesen az ajtónkon kopogtat?

Az Árpád Pálinka Prémium Pálinkakóstoló csomagja előfizetéses formában garantálja a legjobb pálinkák megízlelésének élményét otthon, a karosszékben ülve.

Mindezt egy teljes éven keresztül, Nagy Árpád főzőmester tolmácsolásával annak érdekében, hogy teljes legyen a tökéletes pálinka-élmény!

Kezdőknek és kalandoroknak egyaránt ajánlott

Nem csalás, nem ámítás, a pálinka előfizetés valóban létezik! Sokan hitetlenkedve hallják ezt, pedig a dolog olyan egyszerűen vehető igénybe, mintha csak egy havonta megjelenő folyóiratra vagy magazinra fizetnénk elő.

Ennél persze drágább, azonban pénzünkért cserébe egy teljes éven keresztül, a legfinomabb pálinkákat kóstolhatjuk meg, úgy, hogy nincs más dolgunk, mint a hónap első napjaiban várni a futárra.

Az Árpád pálinka pálinkakóstoló csomagja ráadásul jóval több, mint egyszerű házhoz szállító szolgáltatás.

A kóstolási élményét Nagy Árpád főzőmester online pálinkakóstoló kurzusa teszi teljessé, melynek során megismerkedhet a termékek elkészítésének fortélyaival, valamint az aktuális havi pálinka íz- és aromajegyeivel. A kóstoláshoz egy részletes leírást is mellékelünk a hónap pálinkájáról, így a tudás jól átlátható és kézzelfogható is lesz egyben.

A csomag tehát azoknak is ajánlott, akik még csak most ismerkednek a prémium pálinkákkal, de azoknak is, akik már jártasak a gyümölcspárlatok világában, viszont a jól bevált ízek mellett szeretnének kicsit kalandozni, hónapról hónapra megismerni valami újdonságot.

Fedezze fel az Árpád pálinka ízeit, 12 hónapon keresztül

Az előfizetési időszak alatt mindössze havi 7.500 forintért, szállítási díj nélkül szállítjuk házhoz a Hónap Pálinkáját, így egy év alatt 12 fajta pálinkát kóstolhat meg választékunkból. Ez 12 db, 500 ml-es és 1 db 750 ml-es kiszerelésű italt jelent.

A felhozatalban mindenki megtalálhatja a számára ideális italt. Az egy évre szóló menüben ugyanis az olyan, klasszikus ízek mellett, mint a cigánymeggy, a magyar kajszi, a szilva, a Piros Vilmoskörte, vagy épp a birsalma pálinka, kifejezetten különleges, kuriózumnak számító pálinkák is helyet kaptak.

Előfizetőink többek közt megismerkedhetnek a duplaágyas körtéből, a kökényből, a muskotályos szőlőből, vagy épp a málnából készült pálinkáinkkal. Sőt, a tavalyi év egyik legsikeresebb italát, a gyömbérpárlatot is megízlelhetik.

A csomag kínálatát tehát úgy állítottuk össze, hogy mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő italt, és új élményekkel gazdagodhasson, új kedvencekkel ismerkedhessen meg.

Kizárólag felhozatalunk legjavából válogattunk annak érdekében, hogy Önnek 2021-ben minden hónapban legyen miért várnia a futár érkezését, és egészen biztos izgalmas éve elébe nézzen!

Ne feledkezzünk meg az extrákról sem!

Amennyiben az adott hónap pálinkája elnyeri tetszését, gond nélkül repetázhat is belőle! A csomag ugyanis minden hónapban tartalmaz egy, a Hónap Pálinkájára szóló -15%-os kedvezményes kupont, melyet az adott időszak alatt korlátlanul, akár több üveg vásárlása esetén is felhasználhat.

Sőt, a csomag igazi különlegessége, hogy megvásárlásával Ön automatikusan Silver törzsvásárlónkká válik. Ez a rang pedig minden termékünk vásárlása során fix -10%-os, kedvezményt garantál a webshopunkból választott pálinkák árából!