Bérfőzés

Bérfőzés

Mennyiség
Manufaktúránkban Ön választhatja meg, hogy a hagyományos kisüsti vagy a modern oszlopos technológián keresztül szeretné ledesztillálni gyümölcscefréjét. Kisüsti főzésnél a minimum cefremennyiség 200 liter, míg az oszlopos berendezésünknél minimum 300 literes mennyiséget tudunk vállalni.

Szakmai tanácsadás
Amennyiben Önnek szakmai tanácsadásra van szüksége, bármely elérhetőségünkön jelezze azt felénk és főzőmestereink készséggel megválaszolják kérdéseit.

Segédanyagok vásárlása
Főzdénkben kaphatók kistasakos kiszerelésben élesztők, pektinbontó enzimek, tápanyagok és a ph beállításához szükséges borkősav.

Szűrés
Párlatát a törvényi előírásoknak megfelelően tetszőleges alkoholfokra készítjük el. Amennyiben alacsony alkoholtartalmat választ, úgy hideg kezeljük és lapszűrőn átszűrjük párlatát, hogy Ön azt kristálytisztán fogyaszthassa otthonában.

01


Magozás

Vállaljuk gyümölcsének vagy gyümölcscefréjének magozását, ha Önnek nincs megfelelő eszköze ehhez a művelethez otthonában. Bármely gyümölcsfajta magozása megoldható, legyen szó akár cseresznyéről, meggyről, kajszibarackról vagy szilváról a jobb minőség érdekében fontos művelet.

Szállítás

Amennyiben Ön nem tudja kiszállítani gyümölcscefréjét a pálinkafőzdénkbe, úgy fuvarozó vállalkozó segítségével megoldjuk ezt a problémát.

Elérhetőségek:
Árpád Pálinkatanya
H-5600 Békéscsaba, Kisrét tanya 92/2.
Tel: 66-325-859
arpadpalinka@arpadpalinka.hu

02