1. NAGYPAPA

    Árpád nagypapa Nagymegyeren született, szerették a falubéliek, melyet Ő jó házi pálinkájával hálát meg. A család 1946-ban települt át Békéscsabára.
    '21
  2. ÉDESAPÁNK ÉS A PÁLINKA

    Édesapánk itt született egy kicsi faluban Mezőmegyeren egy tanyán. Gyermekkorát követően TSZ tag lett és átvette a TSZ által üzemeltetett fatűzelésű pálinkafőzde vezetését.
    '49
  3. ELSŐ SAJÁT PÁLINKAFŐZDE

    Szüleink 1989-ben nyitották meg első saját pálinkafőzdéjüket, melyben a hagyományos kisüsti technológiával bérfőzést végeztek. A főzde modernsége az országban egyedülálló volt akkoriban.
    '89
  4. ÁRPI

    Árpi 1999-ben kapcsolódik be a szülők által üzemeltetett bérfőzésbe és kezdi elsajátítani a szakma fortéjait.
    '99
  5. SAJÁT SZILVÁS

    Szüleink több mint 6 hektár szilvát telepítenek, amelyből 4 hektár a későbbiekben nagyon fontossá vált LEPOTICA szilva.
    '00
  6. ÁRPI BÍRÁLÓ

    Árpi a szakmai továbbképzések és elismeréseket követően jogosan kerül kiválasztásra az Országos pálinkabírálók közé.
    '03
  7. KISRÉT MANUFAKTÚRA
    CÉGALAPÍTÁS

    Az év utolsó napjaiban alakítjuk meg közös családi vállalkozásunkat, mely a környékünkön lévő tanyavilágról kapja nevét. A cég tevékenysége kiegészül a Kereskedelmi Pálinkafőzéssel.
    '07
  8. TERMELÉS KEZDETE
    ELSŐ PÁLINKÁINK

    2008. július 25-én kapjuk meg Adóraktári engedélyünket, manufaktúránk elkezdi a termelést
    '08
  9. ELSŐ DIJAK

    Első Magyarországi versenyünkön, szilva termékeinkkel aranyérmet nyertünk.
    '08
  10. ÁTÉPÍTÉS

    Az elnyert támogatás keretében felújítjuk a szüleink által 1989-ben épített pálinkafőzdét és a turizmus számára kialakítjuk látványfőzdénket.
    '09
  11. ELSŐ TERMÉKCSALÁD

    Édesapánk 60. születésnapi ajándékaként készítjük el meglepetésként első termékcsaládunkat a Vadász sorozatot.
    '09
  12. DESTILLATA

    A március 13-án Bécsben kihirdetett kóstolás és minősítés során hatalmas verseny alakult ki a főzdék között, ahol főzdénk három érmet nyert.
    '09
  13. KISÜSTI TERMÉKCSALÁD

    A Gyulán megrendezésre kerülő Pálinkaversenyen jelenünk meg a Kisüsti technológiával készített termékcsaládunkkal.
    '09
  14. PRÉMIUM
    TERMÉKCSALÁD

    Prémium termékcsaládunk az egyediséget képviseli a pálinkás termékek között. A kiváló minőségű díjnyertes pálinkákat, izgalmas, modern, letisztult formájú üvegekbe kézzel palackozzuk a legapróbb részleteket figyelő gondossággal.
    '09
  15. ELSŐ CHAMPION DÍJ

    Országos Pálinkaversenyen a Vadász vackor termékünk Champion díjat nyert.
    '10
  16. FŐZDE MEGNYITÁSA

    Megnyitjuk új üzemünket és lelkesen főzzők kereskedelmi pálinkáinkat.
    '11
  17. KÜLÖNDÍJ

    A Békés Megyei Önkormányzat különdíját nyerta cégünk a XIX. Magyar Országos Pálinka és Törkölypálinka Versenyen Gyulán.
    '11
  18. FEJLESZTÉS

    Saját erőből fejlesztettük a meglévő erjesztő kapacitásunkat egy új erjesztő csarnok létrehozásával.
    '11
  19. ÉRTÉKESÍTÉSI CSAPAT

    Kialakul az értékesítési Csapatunk és egyre több helyen jelenik meg az Árpád Pálinka.
    '11
  20. INNOVÁCIÓ

    Pálinkapatron bevezetése a piacra. Prémium pálinkák egyedi különleges, formabontó csomagolásban.
    '11
  21. HUNDESZ
    ÉV PÁLINKAFŐZDÉJE

    A Magyar Szeszipari Szövetség és Terméktanács VII. HunDeszt pálinkaversenyén a legeredményesebb pálinkafőzde díjat nyertük el, összesen 26 éremmel, amelyből 6 arany, 3 Champion-díj, 9 ezüst és 8 bronzérem.
    '12
  22. DESTILATA

    Év Párlata díj a Lepotica Szilvánkkal, 78 aranyérmes szilva közül kerül termékünk kiválasztásra. Ez az első komolyabb visszaigazolása annak, hogy az Árpi által kifejlesztett új erjesztési és főzési technológia és a Lepotica szilva virágos illata megállja a helyét.
    '12
  23. WORLD SPIRIT AWARDS

    Lepotica szilvánk Dupla Aranyéremmel tér haza, a maximálisan adható 100 pontból 98 ponttal. Főzdénket az elért eredményekért MASTER-CLASS Distillery fokozattal díjjazzák.
    '12
  24. INNOVÁCIÓ

    Megjelenünk a piacon a BALLON termékcsaládunkkal, amely egyedülálló design és minőség párosítása.
    '12
  25. INNOVÁCIÓ

    Dupla termékcsalád fejlesztése, egyedülálló technológia eredménye a krémesen selymes, gyümölcsös pálinka.
    '12
  26. DESTILATA

    A nemzetközi párlatversenyen második helyen végeztünk a 15 hazai pálinkafőzde között 17 éremmel. Aranyérmes pálinkánk a Prémium Bársony Birs, további 10 ezüstérem és 6 bronzérem boldog tulajdonosai lettünk.
    '13
  27. NEMZETKÖZI PÁLINKA-, GYÜMÖLCS- ÉS BORPÁRLAT VILÁGKUPA

    A versenyen a nevezett 750 minta közül a Dupla Ágyas Szilva Pálinkánk az ágyas kategória legjobbika lett, Champion díjat nyert.
    '13
  28. EGYETEMI CSOPORTOK

    2013-ban indiló Pálinkamesteri képzés egyik szakmai állomása az Árpád Pálinka Manufaktúra. Cégünk szakmai látogatások keretében támogatja az egyetemi képzést.
    '13
  29. FOCICSAPAT

    Lelkesen támogatjuk édesapánk szülőfalujában működő focicsapat sporttevékenységét.
    '13
  30. BONBONETTI SZALONCUKOR

    Közös projekt a Bombonetti márkával. Az első pálinkás szaloncukor piacon való megjelenése, amely a díjnyertes Lepotica szilvapálinkákból készült.
    '13
  31. PÁLINKAKÍVÁLÓSÁG

    Termékeink bekerülnek a Magyar Pálinkakíválóságok közé
    '14
  32. BUDAPEST PÁLINKA

    Budapest Pálinka megjelenése, egy különleges suvenir a Magyarországra látógatók részére.
    '15
  33. MAGYAR ORSZÁGOS PÁLINKA- ÉS TÖRKÖLYPÁLINKA VERSENY

    Év Kereskedelmi Pálinkafőzdéje díj elnyerése
    '15
  34. BÉKÉS MEGYE PÁLINKÁJA

    A XVII. Gyulai Pálinkafesztiválon bejelentették: az Árpád Pálinka nyerte az idei Békés Megye Pálinkája díjat.
    '16
  35. MAGYAR ORSZÁGOS PÁLINKA- ÉS TÖRKÖLYPÁLINKA VERSENY

    Év Kereskedelmi Pálinkafőzdéje díj elnyerése, Magyarország Pálinkája
    '16
  36. MAGYAR ORSZÁGOS PÁLINKA- ÉS TÖRKÖLYPÁLINKA VERSENY
    MAGYARORSZÁG PÁLINKÁJA

    E pálinka kiemelkedett a 2016-os Magyar Országos Pálinka- és Törkölypálinka verseny 24 Champion-díjas pálinkája közül . A körték királyából, a piros vilmoskörtéből készült, fűszeres illatú és intenzív gyümölcsös aromájú Ország Pálinkáját bátran ajánljuk hölgyeknek és uraknak egyaránt.
    '16