Ahhoz, hogy a legjobb ízélményben részesüljetek pálinkafogyasztáskor, fontos, hogy a legjobb minőségű italt fogyasszátok, ami valóban valódi ízorgiát képes generálni a szájban. Erről természetesen mi gondoskodtunk, a válogatás 8 féle, csodás aromákkal rendelkező pálinkát tartalmaz, ami le fog venni a lábadról téged és persze barátaidat is.
További fontos adalék, hogy megfelelő hőmérsékleten fogyasszátok a pálinkákat. Fagyasztóban tárolni tilos, hiszen a hideg miatt több ízkomponens nem lesz érezhető. A pálinkafogyasztáshoz a legmegfelelőbb, ha 18 Celsius fokon tárolod a nemes nedűt, ezen a hőfokon garantáltan élvezhetitek minden csepp aromáját.
A hőmérséklethez hasonlóan fontos a pálinkáspohár alakja is. Ha tulipán alakú poharakat választasz a kóstoláshoz, akkor az illatok és aromák még inkább kiérezhetők, mint egyenes falú társainál, ezzel is emelheted a program minőségét. Semmiképp ne húzóra igyátok majd a kóstolót, kortyonként ízlelgessük, így fogjátok megérezni a pálinka lelkét, különleges jegyeit és aromáit.
A minőségi pálinkafogyasztás egyedülálló dolog, éppen ezért fektetünk nagy hangsúlyt arra, hogy ne csak húzóra igyuk, hanem minél inkább értsük és érezzük is, amit megiszunk. Ebben lesz nagy segítség a pálinka sommelier termékünk, de nem lőjük le előre a poént. Egy biztos, ezzel az összeállítással te leszel az este sztárja.