Üzleti filozófiánk

Pálinkáink
fogyasztása

mértékletesség

Célunk a kulturált és felelősségteljes pálinkafogyasztási szokások támogatása. Minden Árpád Pálinka egy igazi hungarikum a valódi pálinka fogalmának megfelelve, így annak mérsékelt fogyasztása pozitív élettani hatásaival mindenképpen javasolt egy egészséges, felnőtt ember számára.

trend

A pálinka élvezeti értékére a Manufaktúránk egyedi technológiája, öt generáció tudása és a pálinka iránti valódi szenvedélyünk, és persze saját békéscsabai szilvánk a garancia. A tradicionális pálinkakészítés hagyományait követve folyamatos fejlesztéseinknek köszönhetően évről évre egyre gyümölcsösebb, krémesebb ízvilágú párlatokkal kényeztetjük a pálinka szerelmeseit.

A régió és a helyi termelők támogatása mellett a családi, baráti kapcsolatok is kiemelten fontosak számunkra, ezért az Árpád Manufaktúra bevételeinek egy részét a mezőmegyeri futball-csapat szponzorálására költjük. A családi vállalkozásban a mai napig aktívan dolgozó szüleink ugyanis itt születtek, s azok a fiatalok fociznak itt, akikkel együtt nőttünk fel.

Hisszük, hogy a valódi pálinka csak annak mutatja meg igazi arcát, aki ismeri annak történetét, a pálinka készítés és a pálinka fogyasztás alapjait. Ehhez igyekszünk segítséget nyújtani a Pálinka Akadémia aloldalunk Pálinkafogyasztás címszava alatt.