Videók

Árpád Pálinka

bemutatkozó filmje

A Kisrét Manufaktúra Kft. - Árpád Pálinka - a Békéscsabai Regionális Turisztikai Klaszter tagja

Pálinkapatron

Egy gondolatnyi gyümölcs

Az Árpád Pálinka hűen eddigi innovatív és letisztult dizájnjához most a hazai piacon eddig ismeretlen egy hasonlóan stílusteremtő, külföldön már sikerrel bevezetett újdonsággal jelenik meg. A 40 ml-es elegáns natúr színű aluminium csavarzárral cseppmentesen zárható víztiszta üvegtubusnak a Pálinkapatron nevet adtuk, mely egyben levédett márkanevünk is.

Békés Megye

Pálinkája

A-TEAM Reklámügynökség - 2017

Árpád Pálinka

Az ország legjobb kereskedelmi pálinkafőzdéje

Békéscsabai Médiacentrum 7.TV Aktuális. Az ország legjobbja lett a békéscsabai Árpád-pálinka. Vendég Nagy Árpád, Árpád és Vadász pálinkák főzőmestere.

Árpád Pálinka

2018 év Legeredményesebb Kereskedelmi Pálinkafőzdéje

Békéscsabai Médiacentrum 7.TV Aktuális. Vendégek: Nagy Árpád, tulajdonos - Árpád Pálinka Hegedűs Mónika, tulajdonos - Árpád Pálinka

Árpád Pálinka

Békés Megye Pálinkája

Békés Megye pálinkája. Vendég Zalai Mihály, a Békés Megyei Önkormányzat Közgyűlésének elnöke. Az Árpád pálinka a tavalyi lepotica szilvapálinka után idén a piros vilmoskörte párlattal hozhatta haza a Megye Pálinkája címet. Interjú Nagy Árpád, az Árpád Pálinka ügyvezetője. Interjú Zalai Mihály, a Békés Megyei Önkormányzat Közgyűlésének elnöke. Vendég Nagy Árpád, az Árpád Pálinka főzőmestere.

Árpád Pálinka

koktélok

Created by Deezine S2dio

Győztes lett az Árpád és Vadászpálinka

szilvapálinka terméke a tiroli pálinka-versenyen

Győztes lett az Árpád és Vadászpálinka szilvapálinka terméke a tiroli pálinka-versenyen